Zonnecosmetica

Gold Bronzing Lotion

Als voor u altijd alles perfect moet zijn, ook wanneer u minder tijd heeft is de Gold Bronzing lotion de ideale crème voor u! Deze lotion biedt alle kwaliteiten die de perfecte bruiningslotion hoort te bezitten. Het is een goede verzorging en zeer effectieve bruining in één met het snelle resultaat van de natuurlijke bronzer en het langdurige resultaat van de DHA bronzer.

Het innovatieve hysilk-hyaluron geeft een zeer sterkt anti-aging effect en heeft als voordeel dat het het vochtniveau in de huid optimaal kan herstellen. Het super zachte hysilk-hyaluron heeft de eigenschap zich te binden aan vocht. Waar onze huid zich het voordeel mee doet. Jojoba olie kalmeert de huid waar nodig.

Werkzame stoffen: Hysilk-hyaluron, Dihydroxyacteone, Shea Butter, Jojoba oil, Avocado oil, Urea, Karamel.

 

 


Gold Face

Een speciale lotion om de gevoelige gezichtshuid te bruinen en te beschermen. Dit is de optimale verzorging voor uw gelaat tijdens het zonnen. De anti-aging formule van

hyaluron, panthenol en vitamine E houden uw huid soepel en strak.

Jojoba en avocado olie houden het vocht niveau in de huid in balans. De toegevoegde groene thee zorgt voor de juiste hoeveelheid antioxidanten. De huid wordt gevoed met eiwitcomponenten en mineralen voor de meest luxe en stralende huid. Shea butter en goudsbloemextract ontspannen de huid.

Werkzame stoffen: Hyaluronzuur, Goedsbloemextract, Shea Butter, Jojoba olie, Avocado olie, Groene thee, Panthenol, Vitamine E.

 

 

 

Gold For Men
De bronzing lotion geeft de huid een sterke, diep bruine kleur. De “ultimate youth architect formula” vormt een schild om de huid die het optimaal beschermt tegen veroudering en uitdroging. Ook biedt deze formule de perfecte basis voor een langdurige bruining.De “Highly Effective” DHA bronzer laat een natuurlijke, long-lasting bruine teint achter zonder zonnebankgeur. Door de multilayer textuur dringt de lotion dieper in de huid waar hij ook deze dieper gelegen huidlagen kan voorzien van de mooiste teint die lang vasthoudt! Sachet 15ml.

 

 

 

 

 

 

Très Jolie Brilliant Legs Bronzer

Met TRES JOLIE Brilliant Legs Bronzer krijg je niet alleen maar prachtige bruine benen! Het Slimming Complex (Carnitine en Cafeïne) maakt je benen slank, strak en glad. Een goede anti-cellulitis dus! Een laag gedoseerde DHA geeft die extra bruine kleur aan uw benen.

Avocado Oil houdt uw benen mooi zacht, ook na het scheren.

Werkzame stoffen: Avocado Oil, Dihydroxyacetone, Aloë Vera, Karamel.

 

 

 

Tres Jolie Intense Tan Preparer
Met TRES JOLIE Intense Tan Preparer bereid je je huid optimaal voor op een zonnesessie. Het natuurlijke bruiningsproces wordt geïntensifieerd en gelijktijdig wordt je huid gevoed en verzorgd.

Dit product is geschikt voor alle huidtypes en geeft een volledige verzorging voor onder elke zonnebank. De lotion geeft het mooiste bruiningsresultaat door de exclusieve natuurlijke bronzers en trekt snel in.

Werkt anti-aging dankzij het ProCell Systeem. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en versterkt de huid barrière. Werkzame stoffen: Procell Systeem, Avocado Oil, Karamel, Aloë Vera, Seed Oil.

 

 

 

Dark Coconut Truffle Bronzer Lotion
De 6th Sense Dark Coconut Truffle Bronzer Lotion is een bronzing lotion op basis van natuurlijke én DHA bronzers. De sterkste bronzer van de 6th Sense-lijn! De lotion heeft een gemengde geur van intense chocolade met een houtachtige vanille ondertoon.

Dark Coconut Truffle is op basis van Aloë Vera Juice, die de versnelling van het metabolisme van de huidcellen en celvernieuwing ondersteunt. Dit helpt de huid te kalmeren en te regenereren. Het truffelextract ondersteunt de productie van collageen in de huid, waardoor het bindweefsel wordt versterkt. Door de toevoeging van Shea Butter wordt de huid effectief beschermt tegen uitdroging.